OM OSS

Koncernen och dess medarbetare lever efter vår värdegrund som består av orden Personlig, Ansvarsfull och Laganda.
Genom god gemenskap där individerna fokuserar på ansvarsfullhet skapas förutsättningarna att leverera en kvalitativ produkt.
Att vara personlig i samtliga möten med externa kontaker är en förutsättning för att leverera just den produkt som beställaren efterfrågat. Vår långa erfarenhet genererar bred kunskap genom lagandan, personligheten och ansvarsfullheten.

Activ El AB är ett etablerat elinstallationsföretag som startade redan 1995. Sedan 2013 ingår vi i koncern och är systerbolag med Electroteam i Västsverige AB. Tillsammans är vi cirka 70 medarbetare. Vi är verksamma i Västsverige med fokus på Göteborgsområdet. Vår vision är att fortsätta utvecklas och bli ett av marknadsområdets ledande företag inom el-, tele-, data-, industri- och säkerhetsinstallationer samt serviceuppdrag mot företag. Nyckeln till framgång går genom att vara en positiv och ansvarsfull arbetsgivare som också bygger hållbara och långsiktiga kundrelationer. Det gör vi med hög service och genom ett ledningssystem för kvalitet, miljö, arbetsmiljö och elsäkerhet. Activ El är en kompetent och lojal partner att lita på i stora som små projekt.

 

REFERENSER

Ta del av våra senaste projekt och erfarenheter

Se mer

Jobba på Activ El

Vi är ständigt nyfikna på vem vår nästa lagspelare blir. Är du en driven och nyfiken individ som vill göra skillnad? Då har du goda forutsättningar för att bli en i gänget!

Jobba hos oss